Nn Medisinsk Forkortelse :: virtuswin.com
Lp George Michael | Måltidstrenes Ideer For Familier | Mercedes E63 Biturbo | Inngangsdører Til Salgs | Ingen Adobe Pdf-skriver | Hvor Lenge Å Lage Anbud I Ovn | Interjet Flight 2996 | Pat Heart Condition | Søte Baby Boy-heklede Teppe-mønstre

Vanlige norske forkortelser og de som hyppigst blir skrevet feil På disse sidene finner du de vanligste forkortelsene i norsk. De forkortelser som ikke er normert av Språkrådet, er gjengitt slik de står i oppslagsverker eller slik de brukes. Listen blir hele tiden utvidet. Medisinsk forkortelser florerer for andre organer i kroppen. "Gastro" refererer til magesekken og tarmsystemet, "colo" refererer til tykktarmen eller kolon, er "rhino" nesen ", oculo" har å gjøre med øyne og syn, og "hepat" er lever-relatert. Medisinske tester. Du kan forstå mer om hva slags medisinsk test som utføres av ordets ending. Vær varsom med bruk av forkortelser. Tidsskriftet er et generelt medisinsk tidsskrift, og artiklene skal kunne leses med utbytte av alle brukerne. En del forkortelser som godtas uten forklaring, finnes på alfabetisk plass i ordlisten. Noen forkortelser kan godtas når de forklares første gang og senere brukes med varsomhet, f.eks.

m meter ikke punktum ved forkortelser for mål og vekt. ma. mandag mag.art. magister artium maks står nå oppført i Bokmålsordbokas nettutgave uten punktum. m.a.o. med andre ord Mark Markus-evangeliet se egen oversikt over alle Bibel-forkortelsene. Matt Matteus-evangeliet se egen oversikt over alle Bibel-forkortelsene. MB megabyte. MBE Member of the British Empire. Ser du etter betydningen av NN? Finn hele betydningen av NN i DinOrdbok sin ordbok for forkortelser og akronymer! Dersom det er medisinske ord du ikke forstår, så kan det være at NettDoktor sin liste over 750 medisinske ord kan hjelpe deg. Dette er kun en liten medisinsk ordbok. Bruk heller søkefunksjonen dersom du søker generelle artikler. Mange av ordene er listet opp ut fra ordets latinske grunnform. Naviger alfabetisk ovenfor. ORDBOK MED FORKORTELSER OG BEGREPER SOM BRUKES I REVMATOLOGI OG FORSKNING. Utarbeidet av Nasjonalt revmatologisk rehabiliterings- og kompetansesenter. har som mål å fremskaffe ny medisinsk kunnskap som kan benyttes innen behandling av ulike sykdommer og tilstander. BLINDED TRIAL BLINDET FORSØK. OBS! En overflod av forkortelser benyttes i medisinen, vær derfor oppmerksom på at denne forkortelsen kan ha en annen mening enn følgende:spørreskjema som brukes for å kartlegge alkoholforbruk. Basert på første bokstav i de engelskspråklige ordene knyttet til hvert spørsmål "Cut down, Annoyed, Guilt, Eye-opener".

Om Legemiddelverket. Statens legemiddelverk skal sikre god kvalitet ved behandling med legemidler og at legemidler har lavest mulig pris. Vi skal sørge for at befolkningen får likeverdig og rask tilgang til effektive legemidler og være fag- og tilsynsmyndighet for medisinsk utstyr. Hvis du besøker vår ikke-engelske versjonen og ønsker å se den engelske versjonen av Medisinsk førstehjelp Guide, kan du bla ned til bunnen og du vil se betydningen av Medisinsk førstehjelp Guide i engelsk språk. Husk at forkortelsen for MFAG er mye brukt i bransjer som bank, databehandling, utdanning, økonomi, myndigheter og helse.

Definisjon av forkortelse i Online Dictionary. Betydningen av forkortelse. Norsk oversettelse av forkortelse. Oversettelser av forkortelse. forkortelse synonymer, forkortelse antonymer. Informasjon om forkortelse i gratis engelsk online ordbok og leksikon. substantiv maskulin 1. det å forkorte, mots. forlengelse forkortelse av arbeidstiden 2. kortform av et ord, en frase, et navn el. liknende.

Gatsby Party Herreklær
Ocd Hos Små Barn
Fendi Hettegenser Svart
Femte Sykdom Forårsakes Av
Kvalitativ Casestudie
Web Banking Comerica Web Banking Innlogging
Hjerteløse Willow Winters Les Online Gratis
Hvordan Få Området Til Et Riktig Trekant
Liten Viktoriansk Stue
Brød Toast I Otg
Css Grid Center Image
2000mah Oppladbart Batteri
Wish Me Toy Puppy
Star Wars Fallen Order Jedi
Braids Frisyrer 2018 Black Girl
Beste Sagkjede
Klassisk Saab 900 Turbo
Coral Fanny Pack
Fiverr Photo Editing
Spotlight Day And Night Persienner
Baby Boy Digital Paper Free
Moissanite Infinity Band
Sharepoint 3 State Workflow
Tøft Testet Robust Batteripakke
Personaliserte Bursdagsgaver Til Mamma
Grad 3 Karsinom Brystkreft
Intertek Under Cabinet Lighting
Forth Bridge Tours
Vær Ganske Sitat
Calvin Klein Jeans Maya Joggesko
Motor Trend Tv On Demand
Rett Frontal Sy Inn
Dubai Dirham Konverterer Indiske Rupier
Sula Shiraz Cabernet Rødvin
Gucci Flettede Sandaler
Home Depot T5 Torx
Liste Over Haier
Lego Figures Series 18
City Mini Barnevogn Nyfødt
Kiko Wet Eyeshadow
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15