Alle Hvite Husky Valper Med Blå Øyne :: virtuswin.com
Lp George Michael | Måltidstrenes Ideer For Familier | Mercedes E63 Biturbo | Inngangsdører Til Salgs | Ingen Adobe Pdf-skriver | Hvor Lenge Å Lage Anbud I Ovn | Interjet Flight 2996 | Pat Heart Condition | Søte Baby Boy-heklede Teppe-mønstre

Alle valper blir født med blå øyne mest mørkeblå, men bare noen få raser beholder dem. Så svaret på spørsmålet ditt er; nei, det er bare noen få raser som kan få blå øyne. Genet for blå øyne er for noen raser knyttet til genet for blue merle farget pels, og derfor kan hunder som har den pelsfargen få blå øyne som voksne også. Jeg har 4 valper, 1 mnd gammel imorgen. Jeg er litt nysgjerrig når det kommer til øyenfargene, da ene valpen, tispa, har veldig veldig blå øyner, mens resten av gjengen har en god del mørkere blå-farge. Faren til valpene har 1 blått øye og ett brunt. Mamman har gul/lys brun farge på øynene. Blå øyne forekommer også hos andre raser. Mens «glassøyne» for noen av disse raser er uønsket, sier standarden for siberian husky at ingen øyenfarge er å foretrekke fremfor en annen! Hundene kan ha to brune, to blå, et blått og et brunt, eller kombinasjoner med «splittøye», dvs brune øyne med en stor eller liten blå flekk i. Om du lurer kan du ringe å høre om noen av forreldrene har blå øyne. det finnes jo hunder som naturlig har blå øyne. Om det var rottweilerblanding er jeg litt i tvil, de har brune øyne, kansje visst det var noe husky inni bildet, men brune øyne er jo et dominant gen, så som oftes vil øynene bli brune. Hvilke hunderaser har blå øyne? Hvis vi ser bort ifra de ulike genetiske tilstandene eller hundenes hud, vil følgende hunderaser alltid ha blå øyne: 1. Sibirsk husky. Disse hundene kan riktignok ha ulik farge på sine øyne, men det er de med himmelblå øyne som er de mest «berømte».

Siberian Husky Valper Med Blå øyne. Related Categories. Hunder. Related Ads. Foxterrier, Ruhår Valper. 2 Igjen. Blandingshann - 4,5 år - Omplasseres. 3 Engelsksetter Hanner Selges. Charmig Renrasig Shar Pei Hane 5 Månader. Nydelige Schjefer Valper Selges. Chinese Crested Powder Puff Valper. Siberian husky har oppreiste ører, og brune eller blå øyne, eller kanskje ett av hver farge. Halsen holdes rett, og overlinjen er jevn. Halen er godt pelskledd og bæres som en sigd eller noen ganger rett ut bak. Siberian husky har en svært tett, flott pels med masse underpels.

Raser De fleste hunder har brune øyne, men det er noen hunder med blå øyne der ute. La oss høre fra seks hunderaser som iblant får det blåøyede genet: Siberian Husky Vi er en av få raser som bærer et gen som kan gi opphav til utsøkte blå øyne. Attraktiv øyne. Siberian husky er en robust, hardfør rase som stort sett er sunn og frisk og tåler mye. Den har lite problemer med kjente arvelige sykdommer sammenlignet med mange andre raser, og i Norge er det derfor ingen avlsrestriksjoner på rasen i forbindelse med arvelige sykdommer. Kjente lidelser er enkelte øyesykdommer, hudlidelser og kryptochisme.

Siberian Husky valp med blå øyne å overgi umiddelbart! Valpene er sunne, aktive, neugirige, smarte og morsomme. De blir bare ga inn de gode hender! Til folk som er villige til å bruke mye tid å investere i fremtidige personligheter! Valpene er fra. Valpene er født og vokser opp i stua vår og blir godt sosialisert med familie og andre.. Rapporter. vil bli rundt 30 kg som voksne, god pels. Noen ser ut til å få blå øyne også! Mor er en hund. Privat. Fra vårt personlige hjem selges flotte Siberian Husky valper født 03.01.20. Alle opplysninger om valpene og.

Grab And Go Tacos 249
Spotting Dagen Etter Eggløsning
Giant Nutcracker Diy
Vivienne Westwood Sweatshirt Dame
Ubuntu 18 Cisco Anyconnect
Manisha Hair Art
Enhet 4 Studieveiledning Biologi
Team Hustle D8 Youth Basketball Sko
Urdu Til Engelsk Ordbok Offline
Dangal Movie Dangal Movie Dangal Movie
Hekle Ingen Cornrows
Fox Body Drift Mods
Sony Six Hd Live Cricket Match
T8 21 Aml
Marvel Legends Venom Toys
Rimelig Tennisarmbånd
Tomat Borer Worm
Camera Canon Connect Pc
Amoy Lett Soyasaus
Porsche 011 Turbo S
Meksikansk Blandet Med Hvite Babyer
Tom Daley Hårete Ben
Introduksjon Til Forskningsmetoder I Psykologi Pdf
Først Ever Corvette
Online Bra Shopping Nettsteder
Boris Vallejo Fantasy
Salong I Keratin
Hanae Mori Butterfly Eau De Parfum
Snaefellsnes Black Sand Beach
Nike Breast Cancer Shoes 2019
Air Force 1 Sale Damer
Ebay Herre Nike Shorts
1 År Gamle Tantrums Treffer Hodet
3 Pund Ikea Persienner
Brukte Tiffany And Co
Aqua Vanity Units
Skinke Julepynt
Marucci Cat 7 Bbcor Drop 3
Alvorlig Lindring Av Nyrestein
Gjør Snorking Munnvaktarbeid
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15